Видеа към албума „A day of a lifetime“

Здравейте! Благодаря на всички за подкрепата, невероятни сте! Надявам се, че с новият ни албум ще успеем поне за малко да ви въведем, да открехнем вратичката на нашия магичен музикален свят. „Do you“ е първата песен от албума ни “A day of a Lifetime”. И както в живота всеки ден носи различни емоции – тъга, радост, щастие, любов, разочарования, така и пиесите са с различен характер.

Първата песен от съвместния албум с Vesislava Todorova „A day of a Lifetime“ се казва „Do you“. Специални благодарности на Alex Kirov за брилянтната редакция на текста. Песента е с препратки към един вълшебен, красив, но малко тъжен въображаем свят. A второто парче от албума ни – “Everyday”. В живота често правим едни и същи грешки, терзаем се за всекидневните малки или големи несполуки… Но важното е да продължаваме да вървим напред, опитвайки се да бъдем по-добри и поне малко по-мъдри.

Инструментална пиеса, вдъхновена от… ескалаторa в метрото. Така става като си забравиш слушалките, нямаш батерия и се заслушаш в звуците около себе си. А в тях има толкова много музика! Репетативният ритъм в пианото и виолончелото на Весислава разказват историйката на 3-те минути очакване на влакче.

Следващата пиеса от албума „A day of a lifetime“ се казва „Разходка“. Всяка прилика и асоциация с настоящи събития е абсолютна случайност. Тя бе композирана и записана преди смяната на ситуацията. Вдъхновена от красотата на българската природа, надявам се да пренесе вас, слушателите, в прекрасните планини и поляни, за които разказва. Дано скоро можем и да се разхождаме там наистина .

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top