Зарежда събития

« Всички събития

  • Това събитие е минало събитие.

Гергана Костадинова и Aria Philomena

юни 16 @ 20:00 - 22:00

15 лв.
На 16 юни в бар Шрьодингер Гергана Костадинова и Aria Philomena ще представят с пиано и глас авторски композиции. Съчетавайки своите различни музикални стилове и обединявайки творческите си вълнения, те ще разкажат красиви истории чрез музика.
Гергана Костадинова – пианистка и певица, има издадени три краткосвирещи албума “Сбъднати Луни” (2021), “Сияния” (2022) и “A Day of a Lifetime” (2020, съвместно с Весислава Тодорова).
Стиловото разнообразие на музиката на Гергана се простира от суинг песни до инструментален етноджаз, повлиян от характерните за българския фолклор неравноделни размери. Музикалният й интерес е насочен към съчетаване на елементи от различни стилове, от които е повлияна през годините – джазът със своята импровизационна природа; красотата на фолклора; съчетанието на инструментална и вокална музика.
Aria Philomena е артистичният псевдоним на Мария Тепавичарова – актриса и певица, която ще представи дебютния си миниалбум ‘Self-mythology’ след броени дни. Жанрът на песните й може да се определи като артистичен поп, но и като електронна музика.
На концерта в бар ‘Шрьодингер’ Aria ще изпее няколко от все още непубликуваните си песни пред публика за първи път.

Детайли

Дата:
юни 16
Час:
20:00 - 22:00
Стойност:
15 лв.
Категория за Събитие:

Организатор

Гергана Костадинова

Място

Schroedinger Bar
ул. Св.Св . Кирил и Методий 1
София,
+ Google Map

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top