Зарежда събития

« Всички събития

  • Това събитие е минало събитие.

КвАРТал Фестивал 2022: Малките неща

септември 16, 2022 @ 18:30 - 20:30

Гергана Костадинова и Ралица Тонева
ще представят своите авторски творби в рамките на артистичния КвАРТал Фестивал, на 16 септември, от 18:30 ч. По традиция, фестивалът оживява уличките в Квартала. Мястото е ул. Поп Богомил 28 (в пресечката с ул. Веслец), където се намира и новата школа на Гергана Костадинова. Ще може да чуете парчета от албумите „Skyfeel“на Ралица Тонева, „Сияния“ и „Сбъднати Луни“ на Гергана Костадинова.
Заповядайте да се насладите на музиката и слънцето в последните летни дни!
Гергана Костадинова – пиано, вокал
Ралица Тонева – саксофон, флейта, вокал

 

Информация за целия фестивал
Идва седмото издание на едно от любимите градски събития – фестивала в арт квартала на София – КвАРТал Фестивал 2022 с тема „Малките неща“. В дните 16., 17., 18. септември 2022 г. ще говорим за малките неща, които създават общата ни картина, ще се разхождаме по уличките и откриваме тайните. Ще влизаме от вход на вход, а част от жителите ще отворят къщите си с изложби, храна, музика, а защо не опера от балкона на съседа до църквата Света Параскева.
КвАРТал Фестивал традиционно се провежда в карето описано от булевардите: „Мария Луиза“, „Дондуков“, „Васил Левски“ и „Сливница“.
В сърцевината на Фестивала тази година ще празнуваме и Деня на София. Очакват ни отново пешеходни зони, музика, работилници, изложби, а любимите ни локации ще отворят широко вратите си, за да посрещнат всички вас – гостите на КвАРТал!
Събитието е част от Календара на културните събития на Столична Община за 2022 г. и е в партньорство с Район „Оборище“, Столична Община.

Детайли

Дата:
септември 16, 2022
Час:
18:30 - 20:30
Категория за Събитие:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top